Nieuws

Wil je dansen……… dans dan mee bij de Muziekschool in Losser

"Doe mee lessen voor peuter en kleuterdans". Voor volwassenen "krijg conditie door dansen".

Nieuw

Na de herfst vakantie zijn er op dinsdag  25 oktober, en dinsdag 1 november  “doe mee lessen” voor peuters  in de leeftijd van 2 tot 4 jaar!  Er wordt gedanst op klassieke muziek, K3, meezing liedjes en nog veel meer!!  Ben je nieuwsgierig? Kom dan op 25 oktober en 1 november om 15.45 uur naar de muziekschool. Ouders zijn van harte welkom om te kijken naar de doe mee lessen.

De lestijd is van 16.00 uur tot  16.45 uur.Mits er genoeg aanmeldingen zijn gaat de groep na de proeflessen van start!!

Vijf jaar en ouder

Ben jij 5 jaar of ouder dan wordt er lesgegeven op dinsdagmiddag van 16.45 uur tot 17.45 uur. Onder  deskundige leiding wordt er op speelse wijze gedanst op klassieke muziek, gewerkt met materialen en dansjes aangeleerd. Je bent samen met je ouders van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens de les! Instromen is altijd mogelijk.

Conditie training voor 40 en 50 plussers       

Dansen, bewegen en conditie opbouwen zijn de sleutel woorden voor deze lessen. Lijkt het u wat dan kunt u geheel vrijblijvend een aantal lessen meedoen op de maandag of de donderdag.

De lestijden zijn op maandag van  18.40 uur tot 19.40 uur en donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur in de zaal van de muziekschool aan de Diepenbrocklaan 41, Losser.

Iedereen is van harte welkom!

Voor informatie kunt u bellen met 0535381621

   

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid