Het team van Hallo Losser

afbeelding van Jan Prins

Lid van Platform Losser - de dorpsraad van en voor Losser

Voorzitter Culturele Raad Losser

afbeelding van Astrid Kuhlkamp
Winkelen in Losser

Hallo Losser! Als inwoner van Losser wil ik graag mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke doelen en daarom ben ik vrijwilliger bij dit platform. Daarnaast heb ik het adviesbureau FoodMarketing4U voor de professionale foodsector. Ik ben getrouwd en heb ik twee schoolgaande kinderen.

 

afbeelding van Rick Nijhuis
Veiligheid

Ik woon als geboren Denekamper sinds 1991 samen met mijn vrouw met veel plezier in Losser. Naast mijn bijdrage aan de programma commissie van de vereniging Kwaliteitskring Twente zet ik mij graag in voor de stichting Hallo Losser, voorlopig voor het venster veiligheid.

afbeelding van Rob Wegdam
Bestuurslid stichting Hallo-Losser

Mijn naam is Rob Wegdam. Samen met mijn vrouw woon ik ruim 46 jaar in Losser. Na mijn werkzame leven ben ik mij gaan inzetten voor onze gemeenschap. Een van die activiteiten is Hallo Losser. Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is van een snel veranderende maatschappij. Mijn motto is "Samenwerken brengt iedereen verder".

Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is van een snel veranderende maatschappij. Er verandert de komende tien jaren meer dan de afgelopen vijfentwintig jaar in de directe wereld om ons heen. Dat kunnen wij denk ik gemakkelijker aan als wij goed weten wat er speelt, zaken met elkaar delen die ons kunnen helpen en transparant zijn om onduidelijkheden te voorkomen.    
afbeelding van Han Smulders
Noaberschap, Kerk & Welzijn

Dag,

Mijn naam is Han Smulders en ben al 40 jaar werkzaam in de woninginrichting en breed werkzaam als vrijwilliger in Losser voor kerk en samenleving waaronder het noaberschop.

Dit noaberschop wil ik graag uitdragen middels HalloLosser. 

afbeelding van Inge Scholten
Welzijn

Ik ben geboren en getogen in Losser en werk als ambulant hulpverlener bij Jarabee in Hengelo. Ik ben ambassadeur voor het venster Welzijn. Ik woon samen met mijn dochter Maud in Losser.

afbeelding van Debby Geissler

Mijn naam is Debby Geissler. Geboren en getogen in Losser. Na een korte uitvlucht richting Enschede en Lonneker ben ik sinds 2017 weer terug in het dorp. Ik woon samen met mijn Italiaanse vriend en Spaanse hond midden in het centrum.

Mijn naam is Debby Geissler. Geboren en getogen in Losser. Na een korte uitvlucht richting Enschede en Lonneker ben ik sinds 2017 weer terug in het dorp. Ik woon samen met mijn Italiaanse vriend en Spaanse hond midden in het centrum. Schrijven is mijn passie en wat in 2014 startte als een persoonlijke blog is inmiddels uitgegroeid tot een blog gericht op persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling én mijn eigen coachings- en trainingsbedrijf Change the Habit, letterlijk vertaald: verander de gewoonte. Mensen die patronen willen doorbreken en/of minder stress en meer geluk in hun leven willen ondersteun ik met behulp van coaching en training. Met mijn passie voor schrijven draag ik graag een steentje bij aan Hallo Losser. Op dit moment ligt mijn focus op de jeugd van Losser en de social media (Facebook en Instragram) van Hallo Losser. Wil je meer over mij weten neem dan contact met mij op via debby.geissler@hallolosser.nl.
afbeelding van Henri Schuite

Mijn naam is Henri Schuite. Ik ben geboren in Enschede en woon sinds 1988 in Losser. Na mijn werkzame leven bij de politie en het CBR ben ik nu met pensioen . Al vanaf mijn middelbare school periode houd ik me al bezig met redactie werk en het organiseren van evenementen. Nu hoop ik dit bij Hallo Losser nog een poosje vol te houden.

afbeelding van Bert Bos
Social Media

Bert Bos is lid van de nieuwsredactie van Hallo Losser en is tevens voorzitter van de stichting RTV-Losser.

Mijn naam is Bert Bos een geboren lossenaar. Zoon van GroenteBoer Willem Bos en Mientje Thijssen. Graag wil ik meehelpen aan het succes van Hallo Losser. Als ondernemer vehuur ik Party Artikelen www.trekhaakparty.nl  
afbeelding van Harry Elsjan
Losser in Beeld

Redactie-lid en fotograaf.

U kunt me altijd foto's of video's sturen op harryelsjan@hallolosser.nl

afbeelding van Karin Keur

Ik ben geboren en getogen in Losser en werk als wijkcoach bij de sociale wijkteams voor de gemeente Almelo. Ik ben ambassadeur voor het venster Welzijn.

Ik ben getrouwd en onze kinderen zijn inmiddels volwassen en wonen niet meer thuis.
afbeelding van Han Heck
Veiligheid

Mijn naam is Han Heck. Ik woon samen met mijn vrouw gedurende 24 jaar met veel plezier in Losser. De laatste 15 jaren, tot aan mijn pensioen ben ik werkzaam geweest als veiligheidskundige/ Arbo- coördinator van een groot Sociaal Werkvoorzieningsbedrijf in deze regio.

Mijn naam is Han Heck. Ik woon samen met mijn vrouw gedurende 24 jaar met veel plezier in Losser. Onze twee kinderen hebben het ouderlijke nest reeds verlaten. Ik ben gedurende 20 jaar actief geweest in de begeleiding van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. De laatste 15 jaren, tot aan mijn pensioen ben ik werkzaam geweest als veiligheidskundige/ Arbo- coördinator van een groot Sociaal Werkvoorzieningsbedrijf in deze regio. In mijn vrije tijd verzorg ik veiligheidsbewustzijnscursussen voor bedrijven die een Veiligheids Certificaat Aannemers willen behalen. Daarnaast heb ik een Arbo adviesbureau voor bedrijven en instellingen. Omdat het onderwerp Veiligheid me nog steeds interesseerd heb ik me aangemeld om het  venster "Veiligheid" te vullen en te onderhouden. Ik doe dat samen met nog een aantal andere collega's uit de gemeente Losser.
afbeelding van Sietse Smit
Nieuws

Redacteur, schrijver en regisseur.

Mijn naam is Sietse Smit. Al 45 jaar ben ik getrouwd met Lettie. We hebben twee zonen, twee kleinzonen en één kleindochtertje. Op maandagmiddag ben ik vrijwillig kok bij de Tiekerhook in Overdinkel. Na mijn werkzame leven in de opsporing besteed ik veel tijd aan het schrijven van toneelstukken en verhalen en fotografie. Ik maak gedichten met een knipoog. Ik doe aan geocaching, ben regisseur bij de toneelvereniging “Eensgezindheid” in Overdinkel, zing in de zanggroep “Montana” en ben redactielid bij de Historisch Kring Losser.
afbeelding van Johan Effing
Weer

Ik ben Johan Effing en ik heb het grootse gedeelte van mijn werkzame leven in de bouw gewerkt als stukadoor. Maar heb in de jaren vijftig ook de textiel leren kennen als wever.

Hobby’s; klootschieten, het weer en volkstuinder.

afbeelding van Wibo Haverkate
Organisatie van Hallo Losser, Venster Noaberschap, Kerk, Welzijn

Wibo Haverkate (1972) draagt zorg voor de organisatie van Hallo Losser, is ambassadeur van het venster Welzijn en is bestuurslid.

Hij is daarnaast deskundige op het vlak van Organiseren zonder Hiërarchie en eigenaar van een organisatieadviesbureau.

afbeelding van Stineke Niehenker
Bestuurslid / Gezondheidszorg/Sociale kaart

Mijn beroep is MTH verpleegkundige in de thuiszorg (Medisch Technisch Handelen) bij Maartje, al meer dan 50  jaar in de zorg werkzaam, waarvan 38 jaar Spoed Eisende Hulp. Vanwege mijn lange ervaring in de zorg heeft het venster gezondheidszorg en contactpersoon socialekaart, daarom ook mijn speciale interesse en daar wil ik mij ook graag voor in

Sinds 1973 ben ik woonachtig in Losser, getrouwd, 2 kinderen, 4 kleinkinderen.  
afbeelding van Peter Langela
Bestuurslid / website

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.

Ik woon en werk in Losser, ben getrouwd met Karin en we hebben samen 6 kinderen die inmiddels niet meer thuis wonen. Wel onze hond Sem. Als ondernemer bouw ik websites en mobiele apps en ik richt me ook op zakelijke fotografie voor internet. Voor Hallo Losser houd ik me bezig met de bouw van de website en help ik met het beheer van diverse vensters. Inmiddels ben ik ook toegetreden tot het bestuur van de stichting Hallo Losser. Daarnaast ben ik bestuurslid en presentator bij Stichting RTV-Losser. Mail: peter.langela@hallolosser.nl
afbeelding van Hennie Nijhof
Losser in Beeld

Mijn naam is Hennie Nijhof. Ben getrouwd met Martha en we hebben twee zonen . Ik ben een geboren lossernaar. Hobby: filmen en muziek maken. Ik ben vrijwilliger bij verzorgingstehuis Maartenstede, waar we met veel plezier eenmaal in de maand een tv programma maken voor de bewoners.

afbeelding van Ben Hulsebos

Ben Hulsebos is secretaris van Vogelwerkgroep Losser.

afbeelding van Vincent Jongman
Nieuws

Vanuit Overdinkel schrijf en fotografeer ik al vrijwel mijn hele leven, met als grote inspiratiebron het mooie Twente.

Naast schrijven, fotografie en fotobewerking ligt mijn passie bij de bouw, vooral gericht op de architectuur.

Vanuit Overdinkel schrijf en fotografeer ik al vrijwel mijn hele leven, met als grote inspiratiebron het mooie Twente. Naast schrijven, fotografie en fotobewerking ligt mijn passie bij de bouw, vooral gericht op de architectuur maar ook de rest van het bouwproces. Na mijn studie Bouwkunde en (bouw)Technische Commerciële Bedrijfskunde afgesloten te hebben, studeer ik nu met veel plezier Construction Management and Engineering aan de UT in Enschede.
afbeelding van Ingrid Legters
Humor en meer

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.

afbeelding van Niels Bouwhuis
Nieuws

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser.
Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.