Nieuws & Agenda

Succesvol eerste Losserse jeugd waterpolo toernooi

Het eerste Losserse jeugd waterpolo toernooi, nog in het kader van het 50 jarig jubileum van Zwemclub Losser, was een groot succes.

Het toernooi vond zondag 21 februari plaats voor de groepen 7 en 8 van de Losserse basisscholen. Wethouder Joop Hassink opende het toernooi door de eerste bal te gooien, er werd gespeeld in 2 poules met elk 3 teams.

Elk team had een jeugdcoach van de waterpolo als begeleiding. De vele toeschouwers langs de waterkant genoten van de wedstrijden. Tegen 16.00 werd de finale gespeeld tussen Martinus 1 en Martinus 2. In een gelijk opgaande strijd was Martinus 2 het sterkste en won met 4-2 de wisselbeker. Iedere deelnemer kreeg een medaille en een verrassingspakket. Het was voor de eerste keer een heel geslaagd toernooi. Zwemclub Losser is voornemens volgend jaar weer het toernooi te organiseren.

Winnaar Martinus 2 speelde met volgende deelnemers: Jasper-Bas-Daan-Thies-Sten en Brent, Coach van hun team was Max.