Agenda

Gildehaus Dinkelloop

zaterdag 16 maart 2019 09:00

De Gildehaus Dinkelloop gaat door de prachtige natuurrijke omgeving van De Lutte en de Duitse grensstreek. Het unieke aan deze loop is dat het GEEN wedstrijd is maar een gezellige duurloop. De lopers blijven als groep, op het tempo van een paar voorlopers, gezellig bij elkaar. De datumplanning van het evenement is altijd zodanig, dat het een uitstekende voorbereiding is op een halve of hele marathon, zoals bijvoorbeeld de (halve) marathon van Enschede.

Aangepaste route voor de Gildehaus Dinkelloop.
Loopgroep De Lutte heeft voor de GD loop op 16 maart aanstaande een kleine wijziging aangebracht in de route. In verband met de veiligheid is de start nu voor de lagere school. Tevens is er voor de 36 km een kleine lus toegevoegd. Hiermee wordt de lange afstand exact 36 km. Aan de rest van de prachtige route van zowel de 19 als de 36 km is niet gesleuteld.

  • Start is om 09.00 uur
  • Afstanden 19 km of 36 km.
  • Aanmelden: tot 15 minuten voor aanvang​
  • deelname kosten; 6 euro

Voor elke deelnemer na afloop: een kop koffie met een krentebol-Douche- en kleedruimte is aanwezig.

  • Onderweg zijn er verversingsposten met bananen, sinaasappelen en water.
  • Er is gelegenheid om de lopers met de fiets te begeleiden.
  • De inschrijving is ter plekke

19 km
Voorwaarde voor deze loop is dat men reeds de nodige kilometers in de benen moet hebben. Er zullen 2 groepen van verschillende snelheden worden geformeerd, namelijk één van 9km/uur en één van 11km/uur.Het tempo van deze lange duurloop wordt bepaald door de voorlopers.

36 km
Het spreekt vanzelf dat men ook voor deze afstand al de nodige kilometers afgelegd moet hebben. Ook hier worden 2 groepen geformeerd, één met een tempo van 9 km/uur en één van 11 km/uur. De voorlopers bepalen ook hier het tempo.

Parkeren s.v.p. bij Dorpshoes Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14, in De Lutte.

Telefoon: 
0541-551230
Locatie: 
Café Zalencentrum De Vereeniging Dorpstraat 7, 7587 AA De Lutte www.devereeniging.com
Organisatie: 
Loopgroep De Lutte