Gemeente

Wonen

Nieuwe appartementencomplex

Aan de Langenkamp in Losser wordt een nieuw appartementencomplex gebouwd. Robin Hermink schreef er een blog over.

Aan de Langenkamp in Losser word er een nieuw appartementencomplex met ongeveer zestien appartementen voor senioren gebouwd. 

Voordat ze begonnen waren vond ik het een mooi stuk grond voor een parkeerplaats voor het centrum van Losser aangezien de gemeente huizen te kort heeft word het voor het Winlo dicht gebouwd. 

Heel veel mensen van het Winlo vinden het jammer maar ik zie wel de voordelen eraan dan kan ik volgend jaar zomer lekker gluren en meer mensen kijken en hoe meer mensen er zijn hoe beter het is voor mijn reclame www.robinhermink.nl.

Het gebouw wordt in onderdelen wat al in de fabriek gemaakt zijn opgebouwd waardoor de mensen in de buurt minder last van de bouw hebben en dat is ook nog goedkoper voor de gemeente. 

Het gebouw gaat de Lange school heten omdat daar vroeger aan de Langenkamp een school zat. 

 

 

 

 

 

 

 

Vensters: 
afbeelding van Robin Hermink

Door: Robin Hermink

Ik ben een spastische jongen. Ik heb een eigen website genaamd: www. robinhermink. nl.  Meer heeft een mens niet nodig. Als u onder een artikel mijn website adres leest moet u links op mijn foto klikken dan komt u op mijn persoonlijke pagina van Hallo Losser.   Daar werkt mijn website adres als een