Gemeente

Verkiezingen 2018: Wonen in Losser

Verkiezingen 2018: Wonen in Losser

De gemeenteraadsverkiezingen 2018 komen er aan. Hallo Losser besteed in dat kader aandacht aan een aantal actuele onderwerpen via ons blog. U kunt daarop reageren via de poll en via Facebook. De resultaten leggen wij voor aan de politieke partijen zodat zij kunnen reageren. De resultaten delen wij op Hallo Losser. In dit blog: Wonen in Losser. 

Welke nieuwbouwplannen zijn er de komende jaren in de gemeente Losser?

Een belangrijk onderdeel van je leven is wonen. Welke wensen hebt u? Hebt u een gezin met kinderen? Hoe lang wonen ze nog thuis? O zijn ze allang uitgevlogen? Wilt u wat kleiner gaan wonen? Misschien een appartement? Of bent u alleen, dan zijn andere wensen. Met of zonder tuin? En met welk budget moet u rekening houden. Een starterswoning? En zijn de komende jaren deze woonwensen in Losser te vinden? Kopen of huren? Nieuwbouw of een bestaande woning?

En is in Losser of in een van de kerkdorpen voor u de ideale woonplek te vinden? Of gaat u straks naar een bestaande woningen  kijken die in de verkoop komen. Met het oog op de verkiezingen is het gezien de correspondentie die wij bij Hallo Losser reeds van onze medeburgers hebben ontvangen, belangrijk wat de korte en lange termijn de mogelijkheden zijn op gebied van nieuwbouw in onze gemeente. Om daar meer inzage in te krijgen en uw reacties daarop te ontvangen wordt het hoogstwaarschijnlijk helder welke actuele wensen er zijn. Graag willen wij uw mening weten als het bovenstaande voor u de komende jaren gaat spelen.

Mail of schrijf uw woonwensen

Graag zouden wij reacties willen ontvangen welke persoonlijke woonwensen u voor de komende jaren heeft? Na alle reacties informeren wij u hoe de langetermijnvisie van de gemeente Losser voor nieuwbouwwoningen eruit ziet en peilen wij de reacties van onze politieke partijen. Hiermee hopen wij duidelijk te maken wat de visie is per partij.

Om u even te helpen indien u uw wensen kenbaar wilt maken: Kopen of huren? Aan welke type woning denkt u? (Starters)woning met of zonder tuin? Appartement met 2, 3 of 4 kamers? In welke prijsklasse, van 150.00 tot 250.000 of van 250.00 tot 350.00 Euro? Op welke locaties In de Gemeente Losser ziet u (uw suggestie?) graag nieuwbouw? Of denkt u aan 2, 3 of 4 kamer woning of appartement. Of hebt u een specifieke wens zoals wij onlangs bij Hallo Losser ontvingen: “Mijn wens in een soort noaberschapswijk te wonen met jonge gezinnen en ouderen. Om elkaar het leven gemakkelijker te maken”.

Vul u eigen wensen in en mail dit naar info@hallolosser.nl.


klik hier voor de tussenstand


Regeer ook via Facebook:

Vensters: 
afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid