Sociale Kaart

Coöperatie Zorgondernemers Twente U.A.

Huishouden en wonen

Klik hier voor meer informatieHier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

Coöperatie Zorgondernemers Twente U.A.
Zorgondernemers Twente U.A. is een samenwerkingsverband, waaraan diverse zelfstandige zorgverleners verbonden zijn. De leden bieden individuele begeleiding, ondersteuning en verschillende vormen van therapie aan zowel jeugd als volwassen.
Wat biedt deze organisatie u?
De zelfstandige zorgverleners van Coöperatie Zorgondernemers Twente U.A. bieden individuele begeleiding, ondersteuning en therapie op het gebied van wonen, zelfstandigheid, onderwijs, werk en dagbesteding, opvoeding en gezinsbegeleiding en psychosociale hulpverlening. Een aantal aangesloten zorgverleners zijn als vaktherapeut werkzaam en kunnen dan ook middels diverse therapievormen cliënten helpen. Deze diversiteit betekent dat praktisch alle doelgroepen binnen de Jeugdwet en WMO (volwassenen) bediend kunnen worden op het gebied van individuele begeleiding en ondersteuning.
Hoe kunt u zich aanmelden?
Hiervoor kunt u zich aanmelden bij het toegangsteam werk, inkomen, jeugd en zorg (wijz) van de gemeente Losser, telefoon: 053 5377 444

Contactgegevens

postadres

Postbus 6195
7503 GD
Enschede
Telefoon: 
085 1302 529.