Sociale Kaart

GGZON

Psychische gezondheid

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

GGZON
GGZON is een instelling die zorg biedt voor kinderen, jongeren en volwassenen in de vorm van diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische problemen.
Wat biedt deze organisatie u?
GGZON is een instelling voor diagnostiek en behandeling van zowel jeugdigen als volwassenen. Als het nodig is dan werkt het team van Kind&Jeugd en team Volwassenen samen waardoor complete gezinssystemen in behandeling kunnen worden genomen. Bij GGZON werken multidisciplinaire teams van deskundigen die kunnen helpen bij diagnostisch onderzoek en behandeling van de problematiek.
Waar in is zij gespecialiseerd?
GGZON is gespecialiseerd in het helpen van kinderen en van volwassenen. GGZON biedt zowel individuele als groeps (psycho)therapieën. De behandeling bestaat meestal uit een verbale therapie in combinatie met een of meerdere vormen van (nonverbale) therapie. Voorbeelden hiervan zijn beeldende therapie, spel-, drama-, muziek-, psychomotore- en dierondersteunende therapie (i.s.m. Hulphond Nederland). Als het nodig is dan kan ook farmacotherapie als ondersteuning (tijdelijk) worden ingezet.
Hoe kunt u zich aanmelden?
Als u zichzelf of uw kind bij GGZON wilt aanmelden dan heeft GGZON een aanmelding van uw gemeente nodig, of een verwijzing van de huisarts.

Contactgegevens

bezoekadres

Doctor Poelsstraat 63a
7572 ZV
Oldenzaal
Telefoon: 
0541 535 245
E-mail: 

Openingstijden

ma. t/m do.
08:30-13:00
14:00-16:00
vrijdag
8:30 - 13:00