Sociale Kaart

RHV Spel

Psychische gezondheid

Hier kunt u zoeken naar organisaties die ondersteunen bij úw specifieke vraag op het vlak van werk en inkomen, jeugd en gezin of zorg en welzijn. U kunt zoeken op twee manieren.

  1. U voert een eigen zoekterm in en klikt op de ‘zoek mijn zorgverlener!’ button
  2. U klikt in het vak met de rode icoontjes op een categorie. In scherm dat vervolgens in beeld komt kiest u voor een subcategorie.

RHV Spel
Praktijk voor speltherapie en opvoedondersteuning.
Wat biedt deze organisatie u?
Speltherapie is een vorm van psychotherapie waarbij spel het middel is. Het is bedoeld voor alle kinderen tussen de 3 en 15 jaar die vastlopen in hun emotionele ontwikkeling. Het wordt gebruikt voor diagnosestelling en behandeling. Naast speltherapie biedt RHV spel echtscheidingsbegeleiding, gezinscoaching en schoolondersteuning.
Waar in is zij gespecialiseerd?
o.a.bij. Traumatische ervaringen, zoals het verlies van belangrijke personen, een scheiding of langdurig slachtoffer zijn van pestgedrag. In geval van geweld werkt men met de "horizonmethode". Emotionele problemen, zoals problemen met het uiten van gevoelens, gebrek aan zelfvertrouwen en hechtingsproblemen. Sociale problemen, waaronder moeilijkheden in de omgang met leeftijdsgenoten of volwassenen.

Contactgegevens

bezoekadres

Tijgaardenstraat 4
7572 AH
Oldenzaal
Telefoon: 
054 1520 321