Sport en hobby

Biljartvereniging 't Spoortje

Biljartvereniging 't Spoortje is in maart 2015 opgericht. Sinds augustus 2015 wordt er actief deelgenomen aan de competitie binnen het KNBB district Twente. Begonnen met zes leden, waardoor twee driebanden teams ingeschreven konden worden. Sinds 2018 telt de vereninging 11 leden en kon ook een libre team ingeschrieven worden voor de competitie.

Sinds 2018 beschikt de vereninging, mede door sponsoren, over twee nieuwe biljarts en twee moderne computergestuurde scoreborden. De beide tafels hebben in 2018 nog dienst gedaan op de Nederlandse Kampioenschappen in Nieuwegein, zodat gesteld kan worden dat dit top materiaal is. Hierdoor kunnen in de toekomst ook finales om het districtskampioenschap en toernooien georganiseerd gaan worden.

Gezelligheid is een heel belangrijke factor bij het biljarten en daarom doet de vereninging samen met het personeel van café 't Spoortje er alles aan om het voor de spelers, maar ook voor de tegenstanders het zo gezellig mogelijk te maken.

Er wordt voor de leden jaarlijkse een barbecue, een onderling toernooi en tussen Kerst en Oudjaar een wedstrijd met alle leden.

Naast deze biljartactiviteiten wil de vereniging ook andere activiteiten gaan organiseren en daarbij ook de partners van de spelers betrekken, omdat het thuisfront een erg belangrijke factor is.

In de nabije toekomst wil de vereniging het ledenbestand graag zien groeien en daarom wordt iedereen die wel eens een balletje stoot of denkt dit wel leuk te vinden uitgenodigd op een wedstrijddag langs te komen om de sfeer te proeven. Alle teams spelen hun thuiswedstrijden op donderdagavonden.

Mocht je het leuk vinden dan is er ook altijd wel een lid beschikbaar om een partij te spelen. Biljarten is een sport voor jong en oud, mannen en vrouwen, met weinig kans op blessures. 

Contactgegevens

Cafe 't Spoortje, Gronausestraat 70
7581 CH
Losser
Telefoon: 
06-11869263

Contactpersoon

Eric Spoelstra
secretaris
Telefoon contact: 
06-11869263
E-mail contact: