Biljarten

Foto: 

Biljart vereniging Nova'88

Biljart vereniging Nova'88 werd opgericht op 28 januari 1988. Vele biljartverenigingen in Losser en Overdinkel waren hen reeds voor gegaan.

Biljartvereniging 't Spoortje

Biljartvereniging 't Spoortje is in maart 2015 opgericht. Sinds augustus 2015 wordt er actief deelgenomen aan de competitie binnen het KNBB district Twente. Begonnen met zes leden, waardoor twee driebanden teams ingeschreven konden worden. Sinds 2018 telt de vereninging 11 leden en kon ook een libre team ingeschrieven worden voor de competitie.

Biljartvereniging OBK '70 Overdinkel

In 1963 werd bij cafe Smudde in Overdinkel een kaart-en biljartclub opgericht. Deze club sloot zich in 1970 aan bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond. Op dat moment was de Overdinkelse Biljartklub 1970 ontstaan. Jarenlang speelde OBK’70 bij cafe Lits, en sinds een paar jaar bij cafe de Broad. Daar spelen we samen met de collega’s van NOVA.

Biljartvereniging Pomerans 1928

De Losserse biljartvereniging Pomerans is opgericht in 1928 en speelt haar wedstrijden tegenwoordig bij Cafe Heijdemann aan de Smalmaatstraat in Losser op 2 wedstrijdtafels.

Biljartclub d' oalle Tooren

Het Lossers dorpscafé beschikt over twee top biljarttafels, die we overigens in de grond laten zakken als het te druk word en de voetjes van de vloer gaan. Met 5 biljartteams in de competitie en een kleine dertig leden speelt BC ’t Raedthuys nog een aardig balletje mee in de regionale KNBB competitie. En alle dertig leden zijn zeer gezellig. De onderlinge toernooien lopen niet zelden uit op een geweldig feest.

Biljart vereniging De Losserse Senioren